Teilen

Een referendum? Montenegro? Wat nu weer?
Ja, een Referendum om Montenegro te helpen aan een NEUTRALITEITSSTATUS
De Nederlandse regering heeft de toetreding van Montenegro tot de NATO geratificeerd. En dat is de wens van de regering in Montenegro, toetreding tot de NATO.
Maar… Montenegro wil geen Referendum uitschrijven alhoewel de bevolking voor meer dan 60% mordicus TEGEN is!
We gaan niet in op de redenen, we vragen uw stem!
Gelukkig is het mogelijk een referendum te houden om de toetreding tegen te houden. En dat is een uitgelezen kans om op de Balkan tenminste EEN land neutraal te houden.
De Balkan is gebaat bij vrede en een politiek van ontspanning. Meer dan zestig procent van de Montenegrijnen willen vrienden met het westen (NATO) EN vrienden met Rusland zijn. Samen (!) werken aan ontspanning en vrede, dat is het doel!
Nederlanders, u kunt daarbij helpen. Helpen om Montenegro een vakantieland bij uitstek te laten zijn en blijven. Een land waar geen militaire machten de dienst uitmaken. Een land, zoals het vroegere Joegoslavië, dat ONGEBONDEN is!
Hoe u dat kunt doen?
TEKEN de petitie en maak duidelijk dat er een eind moet komen aan het wapengekletter en dat er een tijdperk van rust en vrede moet aanbreken. Nederlanders, u bent in staat om veranderingen aan te brengen in politieke besluiten: BESLUIT dus nu om uw en het lot van Montenegro in eigen hand te nemen.