Teilen

NATO Gladio moordteams sluipschutters Oekraïne

Waar de media er alles aan doen om het volk dagelijks te overladen met de techniek van Die Große Lüge ‘maak de leugen eenvoudig, herhaal het vaak en iedereen zal het geloven‘, lijkt het er voor iedereen die zich er echt in wil verdiepen steeds meer op dat het Westen hele vuile spelletjes speelt. Iedereen die de waarheid durft te verkondigen moet worden aangepakt als terrorist. Zo stelde Barack Obama gister een regel in werking die iedereen die kritiek uit op de Westerse aanpak in de Oekraïne Amerika niet meer in komt. Dus als je het telefoongesprek tussen de Vice-President of the European Commission (HR/VP) Catharina Ashton en de minister van Buitenlandse zaken van Estland genaamd Urmas Paet, laat horen waarin onomwonden naar voren komt dat de sluipschutters niet van de zijde van Janoekovitsj kwamen, dan ben je de klos. Ook als je laat zien dat Amerikaans hooggeplaatste afgezanten met de neo-nazi afdeling (Svoboda) van het nieuwe regiem op de foto staan en samenwerken, kom je Amerika niet meer in. Dat is dus 1 reisbestemming minder vanaf nu.
De vraag is hoe lang het zal duren voor Europa dit soort dictatoriale maatregelen gaat nemen. Hoe lang nog voordat mensen die kritische geluiden laten horen richting een heropvoedingskamp worden gestuurd? Alles moet er aan worden gedaan het volk te doen geloven dat Rusland de agressor is, maar steeds meer druppelt er via de alternatieve media informatie binnen, die aantoont dat Europa en Amerika via de NAVO (NATO in het Engels) meer boter op haar hoofd hebben dan het volk mag weten. Is dat de reden waarom er dusdanige harde maatregelen moeten worden getroffen tegen ieder kritisch geluid door Obama?
Uit het uitgelekte telefoongesprek (zoals eerder gepubliceerd), bleek al dat de sluipschutters van de oppositiezijde kwamen (de anti Janoekovitsj en pro Europa hoek). Analyse van de sluipschuttersbeelden bevestigden dat beeld. Inmiddels zijn er meerdere websites die berichten dat de NATO Gladio moordteams deze sluipschutters leverden. Gladio staat voor ‘zwaard’ en is een geheime groep die is opgericht door de Amerikaanse CIA en de Engelse MI6. In 1991 onthulde de Italiaanse premier Giulio Andreotti het bestaan van Gladio (‘Zwaard’), dat na de Tweede Wereldoorlog werd opgericht als een ‘leger achter de schermen’ voor het geval Europa zou worden veroverd door de Sovjets. F. William Engdahl schreef maandag op Globalresearch.com dat uit informatie van Amerikaanse inlichtingenofficieren blijkt dat de sluipschutters behoorden tot de ultranationalistische UNA-UNSO, wat een onderdeel is van de geheime Gladio-operatie van de NAVO. Huurlingen van UNA-UNSO vochten al vaker ‘proxy’ oorlogen van de NAVO uit, zoals in Litouwen, Abghazië, Tsjetsjenië en Kosovo. Ook zaten ze achter de staatsgreep in de Sovjet Unie in 1991. “Dit zijn gevaarlijke huurlingen die over de hele wereld worden gebruikt om NAVO’s smerige oorlogen te voeren, en Rusland daar valselijk van te beschuldigen, omdat deze groep zich voordoet als Russische special forces. Dit zijn de échte ‘bad guys’ – vergeet die zogenaamde nationalisten. Dit zijn de mannen achter de sluipschuttergeweren“, aldus Engdahls bron.
Natuurlijk zal de Main Stream Media dit afdoen als propaganda van de tegenpartij, de Russen, maar de feiten liegen er zo langzamerhand niet om. En alleen al het feit dat president Obama een inreisverbod instelt voor iedereen die een kritisch geluid laat horen, moet een teken aan de wand zijn. Je hoeft niet iets te verbieden als het niet een serieuze lading heeft. Volgens een andere journalist, genaamd Chris Floyd, werd Gladio ingezet als ‘middel voor politieke onderdrukking en manipulatie door de NAVO en Washington‘. Chris Floyd spreekt niet alleen over terrorisme, maar ook over moordaanslagen en verkiezingsmanipulaties in democratische landen zoals Italië, Frankrijk en West-Duitsland. Tevens steunde Gladio de fascistische regimes in Spanje en Portugal, zat de groep achter de militaire coup in Griekenland, en hielp het de Turken de Koerden te onderdrukken. Onderstaande documentaire geeft een kijkje in de duistere wereld van Gladio.

Bron linkvermeldingen: Infowars.com, Globalresearch.com, Prisonplanet.com, Xandernieuws

Teilen
Nächster ArtikelEen referendum? Montenegro? Wat nu weer?